Forum Gcity.org.pl
Maj 18, 2012, 12:55:50 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowa usługa google  (Przeczytany 742 razy)
Pawelk
Newbie
*

Zobacz profil WWW
« : Sierpień 26, 2010, 11:38:31 »

Ostatnio logując się na pocztę zauważyłem nową usługę google mianowicie telefon w Gmail.
Link : http://www.google.com/chat/voice/
W ramach promocji do końca tego roku mamy darmowe rozmowy ze Stanami i Kanadą, a do Polski 0,02$/min
Po pierwszych testach tej nowej usługi, można natknąć się na problemy, że jeśli się w ogóle połączymy to dochodzi do zerwania połączenia.

Wg Darwina każdy z nas pochodzi od jakiegoś prymitywnego głąba, więc niektórzy mają to szczęście, że osobiście znają własnego
Pawelk
Newbie
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Sierpień 30, 2010, 10:21:32 »

To znowu ja. Interesuję się trochę telefonią internetową, dlatego chcialbym zakomunikować że nowa usługa google o której napisałem wyżej przez pierwszy dzień po uruchomieniu była bardzo popularna. Otóż nastąpiło milion połączeń VoIP w tym dniu. Jak widać usługa już teraz spotkała się z bardzo dużym zainteresowaniem użytkowników. Czy nowy telefon od google będzie konkurencją dla skype? Na razie trudno o tym mówić, ale wszystko się może zmienić gdy ta usługa będzie dostępna dla wszystkich użytkowników Internetu.

Wg Darwina każdy z nas pochodzi od jakiegoś prymitywnego głąba, więc niektórzy mają to szczęście, że osobiście znają własnego
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!